Aan- en afmeldfunctie voor de Taak Eigen Veiligheid (TEV)

Iedereen die van zijn werkgever de toestemming heeft om zichzelf aan- en af te melden, kan door de key user deze bevoegdheid krijgen via “Taak Eigen Veiligheid”. Hij ziet in het DVP-profiel onderstaande boodschap.

Medewerkers met de bevoegdheid Taak Eigen Veiligheid (TEV) kunnen zich alleen zelf aan-en afmelden als hij of zij nog niet eerder is aangemeld door een VVF’er. Let wel deze bevoegdheid voor het zelf aanmelden kan ook aan medewerkers worden verleend die niet in het bezit zijn van een TEV-instructie. Dit is ter beoordeling van de werkgever.

a) Aanmelden

Als het recht “pashouders aan- en afmelden“ aan een VVF’er en/of TEV’er is toebedeeld, komt er in de mobiele DVP-app een extra functie beschikbaar. De volgende iconen zijn zichtbaar in de onderstaande app:

Indien de aanmelder nog niet is aangemeld door een VVF’er, kan hij met een klik op dit icoon op de zelf-aanmeldpagina komen. Als hij al eerder is aangemeld door een VVF’er, kan hij zichzelf niet aanmelden. Voer in de zoekbalk de naam van de aanmeldlocatie in. Als dit is gedaan, kan er op de button “Aanmelden” worden geklikt onderaan de pagina.

b) AfmeldenAfmelden gaat nog gemakkelijker. Na afronding van de werkzaamheden kan een TEV’er zich afmelden via het icoon “Zelf aan-/afmelden”.