Hoe kan ik een dagpas aanvragen?

Elk bedrijf dat toegang heeft tot de DVP-portal kan een dagpas uitgeven. Een bedrijf bepaalt zelf wie een dagpas mag uitgeven door aan deze medewerkers de juiste rechten toe te kennen. Deze medewerkers kunnen dan een dagpas voor je aanvragen via de DVP-portal, en op locatie eventueel ook via de DVP-app.

Jouw gegevens worden door jouzelf of door de medewerker die de dagpas uitschrijft, ingevuld op een dagpasformulier en worden geregistreerd in de DVP-database. Dit kan zowel voorafgaand aan het bezoek, als op locatie (mits de veiligheidsverantwoordelijke op locatie dit toelaat). Om tijd te besparen op locatie, is ons advies een dagpasformulier ruim (maar maximaal 2 weken) voorafgaand aan je bezoek in te (laten) vullen.
Meer informatie over het uitschrijven van dagpassen op locatie.

Je ontvangt het ingevulde dagpasformulier per e-mail. Je moet het dagpasformulier printen en meenemen naar de locatie, samen met een geldig identiteitsbewijs. Het formulier is nog geen geldige dagpas. Je dagpas wordt pas geldig als de veiligheidsverantwoordelijke op locatie je heeft aangemeld via de DVP-portal of de DVP-app.