Hoe koop ik dagpas credits?

Wat is een DPC?
Een Dagpas Credit (DPC) is een virtueel betaalmiddel in het DVP-systeem. Eén credit vertegenwoordigt de waarde van één dagpas. Organisaties kunnen in één keer een bundel van DPC’s aanschaffen.
Gebruikers met de rol “Keyuser aanschaf Dagpascredits” kunnen DPC aanschaffen.

Restitutie
Restitutie van de kosten van een dagpas is onder de volgende voorwaarden mogelijk is:
• De dagpashouder voert aantoonbaar geen primaire werkzaamheden uit op de projectlocatie. Dit geldt bijvoorbeeld voor een journalist.
• De dagpas dient ter overbrugging van de periode van 7 dagen tussen het afleggen van de vereiste trainingen en de ontvangst van de DVP-pas.
• Het aanvragen van restitutie kan alleen gedaan worden door de key-userrol “Keyuser aanschaf Dagpascredits”

Restitutie is aan te vragen op de dagpassen pagina: https://www.dvp-portal.nl/daybadge
1. klik bij de dagpas op de naam van de dagpashouder
2. zet een vinkje bij Restitutieverzoek rechtsboven
3. klik op opslaan
4. vul de reden in voor het restitutie verzoek

Handleiding voor het gebruik Dagpas Credits in de DVP portal