Hoe wijzig ik (mijn) persoonsgegevens?

Als medewerker kun je niet zelf jouw persoonsgegevens wijzigen. Dit kan door de key-user van jouw firma gedaan worden.
Wie key-user is van jouw organisatie, kun je vinden door naar de overzichtspagina te navigeren via het groene menu aan de linkerzijde van de portal. Op de overzichtspagina vind je aan de rechterzijde de bedrijfsgegevens en het e-mailadres van de key-user.

Als key-user kun je als volgt de gegevens van jezelf of van een medewerker wijzigen:

1. log in op de DVP-portal
  2. navigeer via het groene menu aan de linker kant naar de medewerkerspagina
  3. selecteer het profiel van de betreffende medewerker
  4. klik op het groene ‘Wijzig’ rechts naast de naam
  5. wijzig de gewenste gegevens
  6. klik op ‘Wijzigingen bewaren’